Merry meet, en welkom op mijn site!
Op deze site kun je (net als vele andere sites) informatie vinden over de religie / leefwijze Wicca.
Ook kun je dingen lezen over algemeen Spirituele onderwerpen, en kun je ervaringen delen in het forum. Het zou leuk zijn als je een berichtje achter laat in het gastenboek, zodat ik je mening over de site kan achterhalen...
Deze site bestaat al vanaf 2008, maar ondertussen is hij wel heel erg uitgebreid geworden. Er staat nu ook heel veel info over het Spirituele op; Uiteindelijk meer dan over Wicca... Dus het is heel leuk om ook eens op de andere pagina's te kijken!

Ik wens je alvast heel veel wijsheid en plezier toe op deze site, en kom gerust nog een keer terug voor meer info en andere leuke dingen!

 


Wie ben ik?
Tja.. Natuurlijk is deze site ook door iemand gemaakt. Maar wie zit daar nou achter? Dat ben ik, Quin.  Ik ben 18 jaar jong en kom uit de provincie Noord-Brabant.
Ik ben met Wicca in aanraking gekomen nadat ik van een kennis een boekje "Heksenwijsheden" en een set Tarot kaarten kreeg. Na daar een korte periode niks mee gedaan te hebben, kwam ik weer bij die dingetjes uit, en ben ik over hekserij gaan Googlen. Uiteindelijk kwam ik bij Wicca uit, en heb ik precies op 08-05-2008 besloten dat ik een Wiccan wilde zijn.
Natuurlijk heb ik ook andere bezigheden dan alleen Wicca. Ik ben namelijk heel erg creatief aangelegd. Dingen die ik onder andere doe zijn tekenen, zingen, dichten en dwarsfluiten. Maar ook ben ik vaak bij de computer te vinden voor spelletjes of het -via de contact pagina- helpen van andere mensen.

 

 

Hoe Wicca eigenlijk bekend is geworden;
Na het opheffen van de heksenwet in Engeland in 1951 was er een man, die openlijk zei dat hij een heks was. Zijn naam was Gerald Gardner.
Hij was een man die heel veel voor de moderne heksen gedaan heeft. Hij heeft zijn best gedaan om de fantasieën die mensen over de hekserij hadden een positieve wending te geven, en ook het woord “wicca” hebben we aan hem te danken.
Natuurlijk beoefende Gardner al voor het opheffen van de wet deze vorm van hekserij in een kleine heksenkring die in het geheim bij elkaar kwam, maar eigenlijk is de hekserij pas echt opgebloeid toen Gerald via de media de hekserij in de openbaarheid bracht.
Mensen die leerden  van alle dingen die hij onderwees, gingen zich Gardnerians noemen, omdat zij de traditie voortzetten die hen door Gerald Garnder was geleerd. Later waren er mensen die een iets andere kijk op de dingen hadden en daar zijn weer nieuwe tradities uit ontstaan.

 

 

Wat doe ik in de Wicca?
"Als je een eigen site hebt over Wicca, zul je daar zelf ook wel mee bezig zijn.. " is een vaakgezegde zin. En terecht; het is zeer onwaarschijnlijk dat ik wel informatie deel, maar er zelf niks mee doe..
Vaak willen mensen weten wat ik dan eigenlijk in de Wicca doe, en ook welke traditie/stroming ik volg, en of ik bij een coven ben aangesloten. Nou.. Daar zal ik gewoon antwoord op geven; Wat ik precies doe is heel erg uitgebreid. Met enige regelmaat die ik thuis kleine ritueeltjes om mijn naaste familie, kennissen en vrienden bij te staan met kracht, liefde of genezing. Ook ben ik voor mezelf nog altijd aan het leren. Momenteel ben ik wat bezig met kruiden...
Of ik bij een coven aan ben gesloten en welke traditie ik volg.. Ik ben niet bij een coven aangesloten. Dit is vooral omdat ik pas 17 jaar ben. Ik volg dus eigenlijk ook niet echt een stroming. Om het zo maar stom te zeggen, pak ik uit verschillende stromingen wat dingetjes, en gebruik deze voor mezelf om daar weer verder mee te gaan.

 

 

Doe ik ook andere spirituele/paranormale dingen?
Ja, ik doe ook andere dingen dan alleen Wicca. Behalve Wicca houd ik me ook bezig met verschillende Paranormale bezigheden. Dingen die ik onder andere doe/kan zijn Helderzien, Magnetisme, Orakelkaarten leggen ( puur vanuit mezelf, dus geen opleiding, cursus oid ), soms krijg ik contact met overledenen en ik kan energie sturen.
Ik heb voor geen van de dingen die ik doe ( behalve Reiki ) een opleiding of cursus gehad. Ik werk puur vanuit mijn hart, en puur vanuit mijn aangeboren gaven...

Verder help ik mensen ook met behulp van mijn Gavens. Dit doe ik dus via het contactformulier; eigenlijk dus ook alleen via de mail. Maar voor mensen waar ik zonder extra kosten of teveel tijd naartoe kan, of mensen die het écht nodig hebben maak ik graag een uitzondering.

 

 

Heb ik nog iets te zeggen?
Ja, natuurlijk! Ik heb altijd wel iets te zeggen!! Ik hoop dat je heel veel aan deze site zult hebben! Ik wil je nogmaals vragen om een berichtje in mijn gastenboek achter te laten, zodat ik weet hoe mensen over deze site denken. Natuurlijk ben je niks verplicht, hé?! Maar als je het doet; ook minder leuke reacties zijn van harte welkom. Dan kan ik er iets aan doen "Zwijgen is zilver, praten is goud"!
Verder wens ik je natuurlijk heel erg veel liefde en geluk toe op je pad. Moge de Goden je bijstaan en helpen, overal waar je komt en bij alles wat je doet.

In Liefde en Licht,
Blessed be, Quin.


 


 

  

VOORDAT U EEN MAIL STUURT, VRAAG IK U VRIENDELIJK OM DEZE HELE PAGINA TE LEZEN. DIT OM PROBLEMEN VOOR U EN MIJ TE VOORKOMEN.

Via deze site (contactformulier) en MSN help ik mensen die antwoorden zoeken. Ook voor foto's lezen bent u bij mij aan het juiste adres.
Ik vraag geen vergoeding, enkel uw medewerking.

 


Waar kan ik u onder andere mee helpen?
- Ik kan u helpen met het zoeken naar oplossingen voor bepaalde problemen. (Vrij breed.)
- Begeleiding en/of hulp met spirituele kwesties of problemen.
- Het lezen van foto's.
- Het leggen van kaarten (Orakelkaarten, tarot, dolfijnkaarten, fortuinkaarten).
- Specifieke vragen worden bekeken, waarna ik beoordeel of ik u kan helpen.

 

In specifieke gevallen: Alleen als ik dat zelf aangeef, of het nadrukkelijk gevraagd wordt.
- Telefonische hulp, of via Skype.
- Begeleiding in specifieke onderwerpen.

 

Er zijn ook dingen waar ik niet aan meewerk:
- Bezweringen of spreuken om mensen iets op te leggen. Dus ook geen liefdes-spreuken.
- Vragen als "Hoe is het met mijn (oom, moeder, enz)?". Dit omdat ik mensen écht wil helpen.
- Het lezen van foto's waar de persoon die op de foto staat geen weet van heeft.
- Manieren om "geesten op te roepen". Dit is gevaarlijk! Ik wil wel uitleggen wat de gevaren zijn.
- Negatieve onderwerpen. Dit omdat het te veel is om erbij te gaan doen.

 

 


 


Als u mij inschakelt door een mail te sturen, probeer dan zo duidelijk en volledig mogelijk te zijn.
Mails die niet duidelijk zijn door geen leestekens worden zonder pardon verwijderd.
Mails met overmatig hoofdlettergebruik worden verwijderd.
Mails waarin u mij probeert te dwingen om iets te doen worden verwijderd.
Ik ben niet gediend van reclame of spam, of andere onzin.
Mails met iets waaraan ik heb vermeld niet aan mee te werken worden verwijderd.


Dit omdat ik geen zin heb om verschillende keren heen-en-weer te mailen IVM onduidelijkheid. Ook doe ik dit om problemen te voorkomen. Zowel voor mezelf als voor u.
 

 

 


 

 

Voor alle vragen geldt dat ik het bekijk en naar eerlijkheid beantwoord. Dus ook als uw probleem buiten mijn macht ligt zal ik daar eerlijk over zijn. Als ik iemand ken naar wie ik u eventueel kan doorverwijzen, zal ik dit doen.

 

Verwacht niet dat u binnen een dag antwoord hebt. Ik heb naast mijn spirituele bezigheden ook een school en een sociaal leven. Ik zal wel mijn best doen om mails zo snel mogelijk te beantwoorden.